Eladó Lakás

Flott ID.23585

Budapest V. kerület Belváros

Terület67 m2

Hálószobák1

Fürdőszobák1

Emelet3.

Állapotújépítésű

Erkélynincs

Fűtésmennyezet fűtés-hűtés

LiftVan

Kilátásutcai

Bútorbútorozatlan

Garázsgarázs bérelhető a közelben

Felújítás éveNincs megadva

Közös költségNincs megadva

Irányár: 122 000 000 HUF

12 magas színvonalú lakást kínálunk Budapest pezsgő belvárosában az 5. kerületben. A lakások kialakítása egy csodálatos klasszikus épület III. emeletének átépítésével és plusz két szint ráépítésével zajlik. A lakáskínálatban megtalálhatóak egyszintes nagy belmagasságú klasszikus belvárosi lakások, fiatalos kétszintes ingatlanok, illetve két extravagáns, tetőteraszos, elvehetetlen panorámájú lakás. A legtöbb lakáshoz terasz is tartozik, illetve a két felső lakás nagy tetőteraszáról a Bazilika és a Citadella csodálatos panorámája tárul elénk.

A lakások kialakításával egyidőben a társasház teljes felújítása is megtörténik. Többek között: külső-belső homlokzatfelújítás, gépészeti és elektromos vezetékek cseréje, lift cseréje, új tető, nyílászárók cseréje, illetve felújítása. Az új lakóknak az elkövetkezendő évtizedekben nem kell nagyobb felújítást végezniük a házon.

A lakások külső és belső hangszigetelésére nagy hangsúlyt fektettünk, de ezt olyan szerkezettel sikerült elérnünk, ami lehetővé teszi a lakásalaprajzok könnyed átalakítását.

A lakásokat emelt szerkezetkész állapotban értékesítjük.

A 12 ingatlanhoz, 4 stílusirányzatban készítünk belsőépítészeti terveket.

A belsőépítészeti kialakítás nem képezi a vételár részét, de a rendelkezésre álló belsőépítészeti tervek díjmentesen átadásra kerülnek vásárló ügyfeleink részére.

Egyedülálló befektetési lehetőség a belváros legszebb részén.